Ледовые катки от польского производителя

Сайт: http://www.hefalserwis.pl/ru/ледовые-катки/

Польське АТ Hefal Serwis функціонує з 2000 року. За цей час Товариство сильно розвинулось та може пишатись численними досягненнями.

Однією зі сфер діяльності Товариства є проектування і будівництво штучних льодових ковзанок. В цій галузі ми незаперечний лідер на польському ринку, а показником нашого успіху є створення вже понад 120 льодових ковзанок Польщі та інших країнах Євросоюзу. Осягнути таку позицію нам вдалось завдяки багаторічному досвіду інвестування в інноваційні технології та висококваліфікованому персоналу.
Ми прагнемо постійно збільшувати конкурентну перевагу, а також безперервно пристосовувати продукти до змінних потреб ринку та вимог Клієнтів.

Місією нашого Товариства – Хефаль Сервіс – є надання продуктів найвищої якості, які відрізняються не лише функціональністю та естетичним виглядом, але й витривалістю та низькими витратами на експлуатацію. Саме потреби та очікування Клієнтів є центром нашої стратегічної діяльності.
В нашому портфоліо, яке постійно збільшується, крім об’єктів призначених для розваг і відпочинку, знаходяться також реалізації професійних хокейних арен, а також продукти і обладнання для інших видів спорту на льоду.
Запрошуємо ознайомитись з нашою пропозицією, до якої належать між іншим: сезонні мобільні ковзанки, мультифункціональні вбудовані ковзанки зі змінною спортивною поверхнею, професійні хокейні арени та доріжки для кьорлінгу.

У разі Вашої зацікавленості пишіть на скриньку kneofita@hefal.pl

  • 15 февраля 2013

Здесь Вы можете добавить своё объявление. Внимание : поля, которые отмечены звёздочкой, являются обязательными для заполнения
Выберите раздел
Заголовок объявления
Текст объявления
Введите цифры